Programació Familiar


Dissabte 8 de setembre

Farandula’t

Espai Carica-tura

17.00 h (primera sessió) i 18.30 h (segona sessió)
En cas de pluja, sota les voltes de la mateixa plaça del Mig

Taller familiar de construcció d’elements de la faràndula (primer grup) a càrrec de l’Escola Municipal d’Expressió. Les inscripcions només es podran fer de manera presencial entre els dies 3 i 6 de setembre a Can Trincheria. Les places són limitades.

Ho organitza: Escola Municipal d’Expressió

Clown Superpachucho

Plaça del Cinema Colón

19.30 h

Espectacle de clown, mim, claqué i jocs malabars.

Ho organitza: Greda

Diumenge 9 de setembre

Cercavila infantil

De l’Hospici a la plaça de Campdenmàs

17.30 h
En cas de pluja, l’acte es farà a l’Hospici

Els més petits també participaran a la seva pròpia cercavila, amb sortida des de l’Hospici i que arribarà fins a la plaça de Campdenmàs. Tothom que ho vulgui en podrà formar part, amb disfresses de la faràndula olotina o vestit de qualsevol altra manera. També participarà a la cercavila el gegant Clam de la penya Almogàvers Garrotxins, que ballarà en finalitzar l’acte.

Funky, funky!
Orelles de Xocolata

Plaça de Campdenmàs

18.30 h

Som aquí per celebrar la Gran Batalla del Funky. Xocopowers i Funkyrulus estan a punt per batre’s en un emocionant duel de coreografies. L’espai es converteix en una discoteca de debò: apareixen les rollerdancers a la pista, hi ha focus, purpurina… L’espectacle està assegurat. La companyia Orelles de Xocolata ofereix una experiència de concert en directe i interactiu per a tota la família. Amb hits històrics com a fil conductor, nens, nenes, pares, mares i tota la família gaudeixen plegats de la música i alhora en descobreixen els secrets.

Dilluns 10 de setembre

El secret de la Nanna
Companyia Anna Roca

Espai Carica-tura

11.00 h

La Nanna i el seu company són dos imaginautes que recorren el món amb un camió per explicar un secret. Aparquen a totes les places que troben per poder compartir el que porten a la caixa del camió. Tothom que vulgui, hi pot entrar i descobrir el conte desplegat més gran del món. Entre les 11 h i les 14 h, en torns de deu minuts, es podrà entrar dins el camió en grups reduïts, mentre que a fora, a través de jocs, el nebot de la Nanna farà molt més divertida l’espera dels que encara no hagin pogut entrar.

Ho organitza: Rialles

Colors de monstre
Tombs Creatius

Espai Carica-tura

11.00 h
En cas de pluja, l’acte es farà sota les voltes de la mateixa plaça del Mig

La proposta Colors de monstre és una nova manera de presentar els jocs, amb un toc artístic. La col·lecció il·lustrada crearà a la plaça una ambientació visual excitant i expressiva, que farà que els jocs siguin a la vegada un conjunt artístic.

Ho organitza: Rialles

Festa de l’aigua i l’escuma

Firal

16.30 h

Tant si fa sol com si no, acosteu-vos a remullar-vos amb els Marrinxos. Hi posaran l’aigua, l’escuma, les galledes, els chupa chups i les ganes que tothom es diverteixi. Ah, penseu a portar roba de recanvi!

Ho organitza: Marrinxos

Circ: Flou Papagayo
Mumusic Circus

Espai Carica-tura

17.00 h
En cas de pluja, l’acte es farà sota les voltes de la mateixa plaça del Mig

La companyia Mumusic Circus presenta l’espectacle de circ Flou Papagayo, amb què celebra els deu anys de trajectòria artística. En aquest espectacle tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de circ eterna i universal, i cada un d’ells aconsegueix convèncer l’altre d’allò que ni ell mateix no sap. Bob Marshall, verticalista i llançador d’instruments; Sweet Clara, amb la seva veu, dansa i teatre corporal, i Marta Zanahoria, funambulista i patinadora, en són els protagonistes.

Ho organitza: Rialles