Festes del Tura 2019

del 6 al 10 de setembre

FORMACIÓ SOBRE AGRESSIONS SEXISTES, SEXUALS I LGTBIFÒBIQUES AL TORÍN

Les agressions de caire sexista, sexual i LGTBIfòbic malauradament es poden produir en qualsevol àmbit però, els contexts de festes, poden ser especialment proclius a aquest tipus de conductes. Però aquest també és un lloc que ha de permetre una presa de consciència individual i col·lectiva que ajudi a detectar aquestes situacions, no només en espais d’oci nocturn, i aturar-les.

Per aquest motiu, s’ha organitzar una formació-xerrada on s’explicarà què són les agressions sexistes, sexuals i LGTBIfòbiques i quin és el circuit d’actuació en cas d’agressió. És una formació adreçada a professionals que intervenen en casos d’agressió, a les entitats que gestionen barraques, a les entitats que participen en les activitats de les Festes del Tura i a totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

Des de la Comissió de Festes, persones de col·lectius i entitats de dones i feministes i LGBT d’Olot, tècniques comunitàries del CASG i Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Olot us convidem a participar-hi i fer-ne la màxima difusió possible. Serà el dilluns 2 DE SETEMBRE, a les 19h, a la Sala El Torín.

En la mesura que sigui possible us demanem que ompliu el formulari d’inscripció d’aquest enllaç, https://forms.gle/2bSR91gjAxSTU2qb8 abans del 30 d’agost per tenir una previsió de persones participants.


Amb el suport de