Festes del Tura 2017

del 6 al 10 de setembre

Per Festes del Tura #NoésNo

Des de l’Àrea de Festes, amb la col·laboració del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, hem engegat una campanya en contra de les agressions sexistes. S’ha proporcionat formació específica a totes aquelles persones que, durant el desenvolupament de les Festes, podrien detectar alguna agressió sexista, com els membres de la Comissió de Festes i el personal de les barraques. Aquí podreu consultar el Protocol assetjament Festes del Tura.

NO-és-NO_web


Amb el suport de

Generalitat de Catalunya - Cultura

Generalitat de Catalunya - Cultura

CONSTRUCCIONS PALLÀS

CONSTRUCCIONS PALLÀS

RVSA ITV

RVSA ITV

PERE BOADA

PERE BOADA

NOEL

NOEL

GIN VOLCÀNIC

GIN VOLCÀNIC

Viena

Viena

Bassols

Bassols

Rubau Tarrés

Rubau Tarrés

Sorea

Sorea