Festes del Tura 2018

del 7 a l'11 de setembre

LES FESTES DEL TURA ESTRENEN IMATGE I PRODUCTES OFICIALS

Des de samarretes a mocadors i bosses amb la imatge de la faràndula, que ja es poden trobar a l’Oficina de Turisme d’Olot. Les Festes del Tura seran protagonistes de la campanya d’estiu de Sant Aniol.

 

Les Festes del Tura tindran aquest any un logotip propi. Des de l’Àrea de Festes s’ha creat una imatge que identificarà els diferents productes de la Festa Major d’Olot. Aquest any s’han fet samarretes, mocadors i bosses de les Festes del Tura. Cada producte incorpora, a més del logotip oficial, una referència a la faràndula local. S’ha estampat la figura del gegant, la gegantessa, el cabeçut o el cavallet acompanyat d’un detall del seu vestuari perquè tothom pugui escollir la proposta que més li agradi. Tots els productes de Festes del Tura es poden trobar des d’avui a l’Oficina de Turisme d’Olot, on aquest matí ha tingut lloc la presentació. “Tots sabem el que ens estimem la faràndula. I per això hem volgut que sigui la protagonista dels productes que hem preparat per viure les Festes” ha explicat el regidor adjunt de Festes, Josep M. Coma.

 

Una altra de les iniciatives que aquest any donarà visibilitat a les Festes de Tura és resultat de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament d’Olot i l’empresa Sant Aniol. Aquest estiu, més de 100.000 ampolles d’aigua Sant Aniol es dedicaran a la Festa Major d’Olot. L’etiqueta dels envasos de 0’33 i 0’50 litres reproduirà una fotografia de la faràndula. Anirà acompanyada del text “Per Festes del Tura, esperit de faràndula 7-11 de setembre de 2018” i un dibuix dels gegants, nans i cavallets. L’artista Angel Rigall és l’autor dels dibuixos que han inspirat el disseny que Sant Aniol distribuirà aquest estiu per bars, restaurants i grans superfícies de les comarques gironines. “Estem encantats de poder tirar endavant aquesta iniciativa amb la que volem ajudar a donar més projecció a les Festes del Tura” ha assegurat el director general de Sant Aniol, Ferran Ribalta.

 

 

 

 

 

 


Amb el suport de

GIN VOLCÀNIC

GIN VOLCÀNIC

CONSTRUCCIONS PALLÀS

CONSTRUCCIONS PALLÀS

RVSA ITV

RVSA ITV

PERE BOADA

PERE BOADA

NOEL

NOEL

Viena

Viena

Rubau Tarrés

Rubau Tarrés

Sorea

Sorea