Festes del Tura 2018

del 7 a l'11 de setembre

Per tercer any consecutiu, les Festes del Tura tindran col•laboradors.

després de la bona acceptació que la iniciativa va tenir l’any passat (amb 13 persones), aquest any es torna a demanar la participació de tothom que tingui ganes d’ajudar a fer possible les Festes”. S’hi pot apuntar qualsevol persona de més de 18 anys que vulgui viure els actes des d’una altra punt de vista: gent que no es pot comprometre a formar part durant tot l’any de la Comissió de Festes, però que sí que pot dedicar-hi els dies de Festa Major.

Per fer de col·laborador cal que omplis el següent qüestionari:

 

QÜESTIONARI COL·LABORADORS FESTES

També es pot telefonar a l’Àrea de Festes al 972 27 27 77. Hi ha temps fins al 15 d’agost. A principis de setembre es convocarà els col·laboradors a una reunió per concretar les tasques assignades a cadascun d’ells.


Amb el suport de

GIN VOLCÀNIC

GIN VOLCÀNIC

CONSTRUCCIONS PALLÀS

CONSTRUCCIONS PALLÀS

RVSA ITV

RVSA ITV

PERE BOADA

PERE BOADA

NOEL

NOEL

Viena

Viena

Rubau Tarrés

Rubau Tarrés

Sorea

Sorea