Festes del Tura 2018

del 7 a l'11 de setembre

Per tercer any consecutiu, les Festes del Tura tindran col•laboradors.

després de la bona acceptació que la iniciativa va tenir l’any passat (amb 13 persones), aquest any es torna a demanar la participació de tothom que tingui ganes d’ajudar a fer possible les Festes”. S’hi pot apuntar qualsevol persona de més de 18 anys que vulgui viure els actes des d’una altra punt de vista: gent que no es pot comprometre a formar part durant tot l’any de la Comissió de Festes, però que sí que pot dedicar-hi els dies de Festa Major.

Per fer de col·laborador cal que omplis el següent qüestionari:

 

QÜESTIONARI COL·LABORADORS FESTES

També es pot telefonar a l’Àrea de Festes al 972 27 27 77. Hi ha temps fins al 15 d’agost. A principis de setembre es convocarà els col·laboradors a una reunió per concretar les tasques assignades a cadascun d’ells.


Amb el suport de