Festes del Tura 2017

del 6 al 10 de setembre

El cartell de les Festes del Tura 2017

Els gegants estampant la seva imatge a l’ornamentació de la ciutat protagonitzen el cartell de Festes del Tura. La il·lustradora Roser Matas n’és l’autora.

Cartell FT_2017

La Comissió de Festes va seleccionar el treball de la Roser Matas entre les 52 obres que es van presentar al concurs. També van escollir dos finalistes: la proposta de la Cristina Grau Jimenez i la d’en Roger Vila Porta. Tots els dissenys que es van presentar al concurs estaran exposats els dies de Festes al primer pis de l’Hospici.

Una de les novetats d’aquest any és que, a més del cartell de format més gran, també es recupera el pòster de dimensions més reduïdes perquè es pugui col·locar a més espais de la ciutat. Totes les persones que vulguin el cartell de Festes el poden passar a recollir a Can Trincheria (de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 19h).

 


Amb el suport de

Generalitat de Catalunya - Cultura

Generalitat de Catalunya - Cultura

CONSTRUCCIONS PALLÀS

CONSTRUCCIONS PALLÀS

RVSA ITV

RVSA ITV

PERE BOADA

PERE BOADA

NOEL

NOEL

GIN VOLCÀNIC

GIN VOLCÀNIC

Viena

Viena

Bassols

Bassols

Rubau Tarrés

Rubau Tarrés

Sorea

Sorea